Kush jemi?

Novamat ofron zgjidhje individuale për çdo problem të veçantë

Novamat sh.p.k u themelua me dt.15.04.2008 me seli kryesore në Tiranë. Përvoja e mjaftueshme dhe besueshmëria e klientëve të kompanisë Novamat GmbH u bë nismë për të ardhur dhe në tregun shqiptar.

Lexo më shumë

Çfarë Ofrojmë?

Zgjidhje individuale për çdo problem të veçantë

Spektri ynë i shërbimeve dhe produkteve shtrihet që prej shtëpive tuaja deri në Termocentrale të fuqishme. Nëse prodhoni produkte ushqimore apo keni një sipërmarrje në ndërtimin e kaldajave apo në centralet elektrike konvencionale apo bërthamore, drejtoni një fabrikë të prodhimit të çimentos, drejtoni një rafineri, drejtoni një industri të letrës atëherë ne ofrojmë cilësinë, profesionalizmin dhe jetëgjatësinë e biznesit tuaj...

Lexo më shumë

Shërbimet & Produkte

Shërbime dhe konsulencë për të gjitha pajisjet elektrike që ne ofrojmë
NOVAMAT ofron zgjidhje individuale për çdo problem të veçantë në pajisje industriale
NOVAMAT ofron zgjidhje individuale për çdo problem të veçantë
Shërbime dhe konsulencë për të gjitha pajisjet që përdoren për ujërat e zeza
Pajisje dhe mjete pune të të gjitha llojeve për përdorim në miniera
Shërbime dhe konsulencë për të gjitha pajisjet e teknologjisë së automatizimit
NOVAMAT ofron zgjidhje individuale për çdo problem të veçantë
Shërbimet dhe konsultat për të gjitha pjesët e këmbimit që ne ofrojmë
Ne jemi të kualifikuar dhe të çertifikuar për të gjitha llojet e trajnimeve, gjithashtu ofrojme edhe matje te te gjitha pajisjeve ato primare dhe ato sekondare.

Lajme & Evente