Miniera

Produkte si valvola, pompa, shirita, zinxhirë, rripa trapezoidalë, rripa transportieri dhe të gjitha pjesët rezervë për minierat.

Pajisjet që ofron NOVAMAT kanë një jetëgjatësi të lartë dhe janë të prodhuara posaçërisht për terrene që kanë prezencë të materialeve të vështirë si gurë folsfati, rëra bituminoze, produkte alumini, mineral bakri e të tjera materiale apo përzierje shumë gërryese.

NOVAMAT gjithashtu ofron produkte që ju vijnë në ndihmë për transportin e mbetjeve si dhe ju shërben me efiçencë  duke zgjidhur edhe problemet tuaja më të komplikuara.

Ne kemi shumë vite eksperiencë, e cila është vetëm një nga faktorët e suksesit tuaj.

Produkte Miniere

POMPA

RRIPA TRANSPORTIERI

SISTEMI PASTRIMI RRIPASH

VALVULA