TRAJNIME:NOVAMAT ofron programe trajnimi, servisimi, konsulence, seminare, asistence teknike, matje të të gjitha llojeve me pajisje nga ana primare dhe sekondare.

NOVAMAT ofron programe trajnimi, servisimi, konsulence, seminare, asistence teknike, matje të të gjitha llojeve me pajisje nga ana primare dhe sekondare.

Data: 
Friday, 12 October, 2018

Foto nga ky projekt