Roadshow truck training session 2018.Novamat shpk-Omicron GmbH

Tuesday, 6 November, 2018

Novamat shpk-Omicron GmbH
Roadshow truck training session 2018
06.11-09.11.2018 Prezantimi dhe Trajnimi i rangut te ri te produkteve Omicron 2018 ne Nenstacionin e OST Tirane.