Evente

08/11/2019

NOVAMAT SHPK-Sponsor i Artë

Konferenca e I-rë e KN CIGRE KO
Prishtinë, 06 – 08 Nëntor 2019

Ishte kënaqësi e madhe të jesh një sponsor i artë në Konferencën e 1-të NC CIGRE në Kosovë! Si mbështetës i ideve inovative në sektorin e energjisë ne kemi paraqitur një përmbledhje të...

08/11/2019

Tema kryesore e Konferencës është “Ujë për të Gjithë”.

Paralelisht me Konferencën, organizohet Ekspozita e përbashkët me pjesëmarrjen e kompanive të sektorit privat, të cilat ofrojnë produkte, teknologji dhe shërbime për sektorin e ujit.

KONFERENCA DHE EKSPOZITA E...

26/09/2019

Macedonia Manufacturing Expo Skopje 2019

Hotel Alexander Palace Shkup në 25 dhe 26 Shtator 2019.

09/11/2018

 

Uji dhe Natyra Konferenca dhe Ekspozita e Perbashket Ballkanike 7-9 Nentor 2018 Tirane, Shqiperi. 

06/11/2018

Novamat shpk-Omicron GmbH
Roadshow truck training session 2018
06.11-09.11.2018 Prezantimi dhe Trajnimi i rangut te ri te produkteve Omicron 2018 ne Nenstacionin e OST Tirane.

12/10/2018

Ballo Vienesse – për herë të parë në Shqipëri, ku Novamat ishte sponsor në këtë event social/kulturor

12/10/2018

October fest – organizuar nga DIHA, ku si çdo vit tjetër Novamat kontribon në këtë festë tradicionale, duke rikujtuar kështu marrëdhëniet e mira që kemi me disa nga kompanitë më të mira gjermane.

12/10/2018

Sponsor gjeneral i aktivitetit me te madh qe behet me gazetaret sporiv ne nderim te “Panajot Pano” sportistit legjendar.

06/10/2018

Eventi me i rendesishem i sektorit te energjise qe mbledh te gjithe rajonin.

Panairi i Energy Expo & Forum 2018, në Expocity Albania, ka si qëllim inkurajimin e bizneseve dhe bashkëpunimin e të gjithë aktorëve të rëndësishëm në fushën e energjisë, energjisë së rinovueshme, mbrojtjes...

05/10/2018

ENERGY Expo & Forum,Tirana -Albania
5-6 Tetor 2018

Gold Ponsor 

20/03/2018

Trajnim Novamat Shpk: Realizim me sukses i matjeve Primare dhe Sekondare
Omicron CMC Test Universe Training
Data e zvillimit: 20–23 Mars 2018
Vendi i zhvillimit:Prishtine,Kosove
Klienti: KEDS sha

Novamat Training : Successful Realization of Primary and Secondary...

08/03/2018

Si cdo vit edhe kete vit Novamat Shpk eshte sponsor gjeneral i aktivitetit me te madh qe behet me gazetaret sporiv ne nderim te “Panajot Pano” sportistit me te madh te te gjitha kohrave.

03/11/2017

1-3 Nentor 2017,Prishtine KOSOVE.

KONFERENCA DHE EKSPOZITA E PERBASHKET BALLKANIKE "SFIDA E UJIT TË NDOTUR" 1-3 NËNTOR, 2017

 

1-3 November 2017, Pristina KOSOVO.

BALKAN JOURNEY CONFERENCE AND EXHIBITION "WATER WATER CHALLENGE" 1-3 NOVEMBER, 2017

26/11/2015

Në mënyrë që mund të vazhdonim t´ju pajisnim me produktet tona në një nivel cilësie të lartë, u pa e nevojshme krijimi i strukturave më të reja. Për të arritur këtë në njërën anë ne kemi optimizuar proceset tona të brendshme dhe në anën tjetër kemi dashur të ndryshojmë “Novamat-in e Ri” nga...

23/10/2015

Panairi Expo Energjia Tirana