Kush jemi & Çfarë ofrojmë ne

Novamat sh.p.k u themelua më dt.15.04.2008 me seli kryesore në Tiranë. Përvoja e mjaftueshme dhe besueshmëria e klientëve të kompanisë Novamat GmbH u bë nismë për të ardhur dhe në tregun shqiptar.

Si partnerë dhe dashamirës të industrisë dhe cilësisë së lartë ne ju ofrojmë një gamë të gjerë produktesh.

Spektri ynë i shërbimeve dhe produkteve shtrihet që prej shtëpive tuaja deri në termocentrale të fuqishme. Nëse prodhoni produkte ushqimore apo keni një sipërmarrje në ndërtimin e kaldajave apo në centralet elektrike konvencionale apo bërthamore, drejtoni një fabrikë të prodhimit të çimentos, drejtoni një rafineri, drejtoni një industri të letrës atëherë ne ofrojmë cilësinë, profesionalizmin dhe jetëgjatësinë e biznesit tuaj.

Ne besojmë në vlerat e partnerëve dhe në devotshmërinë e tyre,  në profesionalizmin dhe ekspertizën e tyre.​

 

Besoni dhe ju tek ne.
Novamat ofron zgjidhje individuale për çdo problem të veçantë

Misioni & Vizioni Ynë

 • To contribute to the survival of the industry through products that increase its longevity.
 • To diversify the range of our products and services in coherence with market evolution.
 • To offer our customers our quality and care.
 • To offer our clients experience, professionalism and consulting.
 • To offer the highest quality products through the co-ordination of the work of a professional staff, company logistics and the newest technology we possess.

Inovacione

Aktivitetet e Novamat në qendrat kërkimore fokusohen në fushat e mëposhtme​:

 • Hidraulikë
 • Instalimin e Teknologjisë
 • Materiale
 • Teknologjinë e Prodhimit
 • Automatizim

Fushat e aplikimit për produktet e NOVAMAT

NOVAMAT furnizon pajisje për aplikimet e mëposhtme​:

 • Shërbime të ndërtesave
 • Proçeset Inxhinierike
 • Trajtimin e mbeturinave të ujit
 • Transportin e ujit
 • Konvertimin e Energjisë
 • Transportin e solideve (trupave të ngurtë)

Produktet e NOVAMAT

Produktet e NOVAMAT janë përdorur për të transportuar ose ndërprerë transportimin e lëngjeve, duke përfshirë:

 • Ujë të pastër ose të kontaminuar
 • Lëngjeve agresive dhe shpërthyese
 • Lëngjet gërryese dhe viskoze
 • Lëngje/ përzierjet të ngurta dhe përzjerje
 • Qëndrueshmëria

Ku ndodhemi? Kudo, në cdo vend ku cilesia dhe kualiteti është objektivi primar.

Aktivitetet NOVAMAT janë të fokusuar në arritjen e zhvillimit të qëndrueshëm dhe fitimprurës për t’i siguruar  grupit pavarësi ekonomike të qëndrueshme.
Përgjegjësia sociale e punonjësve të Novamat si dhe të shoqërisë është një nga aktivitetet themelor të kompanisë sonë.