Welcome to NOVAMAT

No front page content has been created yet.

Kush jemi?

Themelimi dhe zhvillimi i kompanise tone...

Kompania Novamat sh.p.k u krijua me dt.15.04.2008 me seli ne Tirane. Pervoja e mjaftueshme dhe besueshmeria e klienteve te kompanise Novamat GmbH u be nisme per te ardhur dhe ne tregun shqiptare. Si partnere dhe dashamires te industrise dhe cilesise se larte ne ju ofrojme nje game te gjere produktesh.

Lexo me shume

Çfare Ofrojme?

Zgjidhje individuale per cdo problem te vecante

Spektri yne i sherbimeve dhe produkteve shtrihet qe prej shtepive tuaja deri ne Termocentrale te fuqishme. Nese prodhoni produkte ushqimore apo keni nje sipermarrje ne ndertimin e kaldajave apo ne  centralet elektrike konvencionale apo berthamore, drejtoni nje fabrike te prodhimit te cimentos, drejtoni nje rafineri, drejtoni nje industri te letres atehere ne ofrojme cilesine, profesionalizmin dhe jetegjatesine e biznesit tuaj...

Lexo me shume

Shërbimet & Produkte

Furnizuesi dhe partneri juaj i vetem per pompa, valvula dhe sherbime te tjera.
Ne jemi partneri juaj për të gjithë ciklin jetësor të produktit me një portofol të gjerë të produkteve, japim zgjidhje të personalizuara dhe pjesë këmbimi.

Novamat ofron zgjidhje individuale per cdo problem te veçante
Sherbime dhe konsulence per te gjitha pajisjet ne perdorim te ujerave te zeza
Novamat ofron zgjidhje individuale per cdo problem te veçante ne pajisje industriale
Sherbime dhe konsulence per te gjitha pajisjet elektrike qe ofrojme ne
Novamat sh.p.k ofron zgjidhje individuale per cdo problem te veçante
Pajisje dhe mjete pune te te gjitha llojit per perdorim ne Miniera
Sherbime dhe konsulence per te gjitha pajisjet e teknologjise se automatizimit
Ne jemi te kulifikuar dhe te çertifikuar per te gjitha llojet e trajnimeve
Sherbime dhe konsulence per te gjitha pjeset e kembimit qe ofrojme ne

Lajme & Evente